Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Rendezvous Night Zussen Utrecht

Rendezvous Night Zussen Utrecht

zussen-utrecht
banner

Op 22 november 2012 vond bij Zussen in Utrecht speciaal voor de Cointreau Rendezvous Contest een Rendezvous Night plaats.

Vanaf 18.00 konden de gasten bij Zussen terecht voor een 4 gangen diner met een arrangement van Cointreau cocktails. Zo begon je het diner met gerookte haring met bietensalsa vergezeld met een Cointreau Cardemom Cherry Fizz en eindigde je het diner met een crème brûlée met hazelnoten en een Vanilla Sidecar.

De gasten die niet voor het eten kwamen, konden uiteraard genieten van heerlijke Cointreau cocktails onder muzikale begeleiding van DJ Onno Splinter achter de draaitafels en support act: Ace on Sax. Mocht dat niet genoeg zijn? De dames die aanwezig waren konden bij iBlush terecht voor een gratis visagie workshop van 15 minuten. Tevens kregen alle dames die aanwezig waren een goodie bag aangeboden door Cointreau, Rebelsneversleep, iBlush en Posh Party.

Meer foto’s verschijnen binnenkort op onze Facebook pagina.

foto’s: Ming Chao

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!