Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Start Mysteryvisits en Creatieve ronde Cointreau Rendezvous

Start Mysteryvisits en Creatieve ronde Cointreau Rendezvous

cointreau-angers2
banner

De mysteryvisits en de creatieve ronde van de Cointreau Rendezvous Contest is inmiddels gestart. Deze 2 rondes vinden tegelijkertijd plaats zodat de deelnemers meer vrijheid hebben in wanneer ze iets gaan organiseren voor de creatieve ronde.

Mysteryvisits Cointreau Rendezvous

Tussen 1 oktober en 25 november kunnen de deelnemende venues een onaangekondigde mysteryguest ontvangen. De punten waarop beoordeeld gaat worden zijn: ontvangst, interactie, aandacht, presentatie, flessen Cointreau op backbar, cointreau cocktails op de kaart en of er een cointreau cocktail wordt geadviseerd. Bij deze onderdelen kunnen de teams in totaal 26 punten verdienen. Daarnaast zijn er ook nog bonuspunten te verdienen. Hierbij word er gekeken of de Cointreaupolitan en Cointreau Bitter lemon op de kaart staan, of de Cointreaupolitan’s in de roze minishakers worden geserveerd en gebruikt en of er Cointreau wordt gebruikt in cocktails die vragen om triple sec. Bij de bonusonderdelen kunnen de teams nog eens 14 punten verdienen. In totaal kunnen de teams in deze mysteryronde dus 40 punten totaal behalen!

Creatieve ronde Cointreau Rendezvous

In deze ronde gaat het erom dat de teams een creatieve avond opzetten die in het teken zal staan van Cointreau. Dit kan op alle mogelijke manieren. Het kan bijvoorbeeld een cocktailavond zijn maar men kan ook denken aan foodpairing, een Cointreau ladies night, een Ladies Fair etc. Hier gaat het niet alleen om de avond zelf maar ook om de aanloop er naartoe. Hoe gebruiken de teams bijvoorbeeld Sensez en andere kanalen om je avond aan te kondigen en hoe is de inzet van het budget die beschikbaar is gesteld door Cointreau? Ook in dit geval zal de winnaar van deze ronde weer bekend gemaakt worden op Sensez. De teams krijgen de mogelijkheid om filmpje, foto’s, flyers etc te plaatsen op Sensez.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!