Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Zeezicht Cointreau Rendezvous Prive

Zeezicht Cointreau Rendezvous Prive

zeezicht-breda
banner

Zaterdag 17 november stond Zeezicht Breda helemaal in het teken van Cointreau. Speciaal voor de creatieve ronde van de Cointreau Rendezvous Competitie hadden onze vrienden uit Breda een speciale avond georganiseerd; Cointreau Rendezvous Prive L’edition Renaissance. Niet alleen werd er gebruik gemaakt van de benedenverdieping waar DJ Ckris het publiek verleidde met zijn slepende beats, ook het restaurantgedeelte in de bovenverdieping werd meegenomen in dit avondvullende programma.

Zeezicht Cointreau Rendezvous Live Cocktaillounge

Boven in het restaurantgedeelte die special voor deze avond werd omgetoverd tot de Cointreau Live Cocktaillounge werd er gezongen door jazzmuzikante Anne Chris (speelt o.a. met Tineke Postma, Youp van ’t Hek en in het Concertgebouw, Carre en op North Sea Jazz) en was Daan Herwig (Caro Emerald) te vinden achter de keyboard. Bartender Rick Hasselo stond achter de bar het publiek te voorzien van heerlijke Cointreau cocktails zodat iedereen helemaal in de mood kwam.

Team Zeezicht deed er alles aan om het publiek een perfecte avond te geven met een vernieuwend concept (Een live zangeres en een pianist in een kroeg schijnt niet heel vaak voor te komen in Breda hebben we gehoord). Doordat de bovenverdieping heel anders was dan de benedenverdieping kon het publiek zelf bepalen waar ze zin in hadden. De mooie stem van Anne Chris en het pianospel van Daan Herwig of de swingende beats van DJ Ckris. En dat allemaal onder het genot van een Cointreau Cocktail (We hebben zelf The Flapper geproefd en die was heerlijk).

Meer foto’s zijn binnenkort te vinden op onze Facebook pagina.

Wil je meer weten over Cointreau Rendezvous? Houd dan de Cointreau Rendezvous blog op Sensez in de gaten.

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!