Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Zeezicht Roaring Twenties en Cointreau | door Zeezicht Breda

Zeezicht Roaring Twenties en Cointreau | door Zeezicht Breda

cointreau
banner

Geïnspireerd door het werk van Dana Tanamachi gingen we aan de slag en zijn we op zoek gegaan naar een goede cocktail van de Zeezicht’s Roaring Twenties en Cointreau. Met dit als resultaat!

Het kunstwerk in het trappenhuis verbindt het café op de begane grond met het restaurant op de eerste verdieping. Het brengt deze twee dichter bij elkaar en heeft tevens als boodschap dat ook in het restaurant een likeur of cocktail met Cointreau niet misstaat.

De handgeschreven krijt-kalligrafie beslaat een oppervlakte van 10m2 en straalt vakmanschap uit. De stijl en het kleurenpallet passen niet alleen perfect bij Cointreau, maar ook in het concept van Zeezicht. Zeezicht heeft naar aanleiding van het kunstwerk de stijl ook doorgevoerd op andere plekken in het café.

Ben je benieuwd geworden en wil je het kunstwerk in het echt komen bewonderen? Zeezicht is gevestigd op de grote markt in Breda en is elke dag geopend van 10.00 tot 02.00.

(Ingrediënten: 35 krijtjes, 2 liter verf, 42 uur en 1 fles Cointreau)
Ontwerp: Studio Emiel Jonkers, Studio Diederik Jonkers en Jasper Roeken (Play Display)

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!