Home / Nieuws  / G-Spirits Rum, Vodka en Whisky met tietensmaak

G-Spirits Rum, Vodka en Whisky met tietensmaak

g-spirits
banner

Leuk dat je vodka gefilterd is met diamanten, G-Spirits denkt daar heel anders over en laat zijn vodka, whisky en rum liever in aanraking komen met borsten.

Ontstaan G-Spirits

Het idee van G-Spirits is ontstaan uit de tijd dat Max Goldbach en Julien Goldbach achter de cocktailbar stonden. Ze werkten daar dag in dag uit met de beste dranken dat zorgde voor de ontwikkeling van hun smaakpalet. Snel genoeg kwamen ze erachter dat smaak alleen niet genoeg is om het juiste gevoel te krijgen bij een drankje. Goede smaak is de basis, het gevoel dat je bij het drankje krijgt maakt het verschil.

Borsten maken het verschil

Het goede gevoel van G-Spirits komt niet van diamanten of water uit een of ander zeldzame gletsjer, maar van borsten. Ja echt, je leest het goed! Borsten dus die zorgen voor de sensualiteit van het merk. Zelf verwoorden ze het als volgt:

“To create the perfect taste we let every single drop of our spirits run over the breasts of a special woman, one whose characteristics we saw reflected in the liquor. This sensuality awakens the true character of our brands and gives them an identity, a soul, a spirit, a G-Spirit.”

G-Spirit Filmpje

G-Spirits vodka

De vodka van G-Spirits is 6 keer gedistilleerd voor een extreem cleane smaak, ze maakten gebruik van zachte franse winter tarwe als basis. Voor de vodka hebben ze gebruik gemaakt Evelin Aubert, een schone blonde dame.

G-Spirits whisky

De whisky van G-Spirits is een single malt en geen blend die wordt gebotteld op ‘cask strength’, bijna 60% alcohol. De drinker kan dan zelf bepalen hoeveel hij of zij de whisky verdund. Voor de whisky hebben ze gebruik gemaakt van playmate van het jaar Alexa Varga een wat donkerder en warmere type vrouw die perfect hun single malt vertegenwoordigd.

G-Spirits rum

De rum van G-Spirits heeft een dubbele aging ondergaan wat betekent dat de rum eerst een aantal jaren is gerijpt in een bourbon vat en daarna 1 jaar in een vat van frans eiken. Voor de rum hebben ze gekozen voor Amina Malakona, een vrouw met een mediterraans temperament.

Small batch

Bij elke aankoop krijgt de klant een certificaat van authenticiteit die garandeert dat de inhoud van elke fles in aanraking is geweest met de borsten van het model. Elke fles is uniek genummerd en krijgt de originele handtekening van het model, daarmee laten ze zien dat het niet gaat om massaproductie.

Dat de modellen serieus dag in dag uit de drank over hun borsten laten glijden (wat trouwens niet heel goed kan zijn voor hun borsten ) lijkt ons onwaarschijnlijk. Zelf weten we dus niet zo goed of onze Duitse vrienden het zelf heel serieus menen of dat ze juist de soms hele rare stunts van drankmerken op de hak willen nemen. Ze pakken het in ieder geval groots aan.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!