Home / Nieuws  / Uitslag derde en laatste voorronde NK Flairbartending

Uitslag derde en laatste voorronde NK Flairbartending

breakaway-rotterdam
banner

Zoals we eerder hebben vermeld op Sensez vond op zondag 25 november 2012 de laatste voorronde plaats van het NK Flairbartending in Mad Mick’s Breakaway Café. De flairbartenders hebben alles uit de kast gehaald om in 6 minuten op zelf gekozen muziek het publiek en de jury te trakteren op heerlijke cocktails, veel show en entertainment.

Bij de amateurs wint Tyron Francisca, werkzaam bij Mad Mick’s Breakaway Café. Bij de pro’s wint Mads Voorhoeve uit Amsterdam, de tweede plek gaat naar Andre Lenes uit Friesland en op de derde plek is geëindigd Yme Geerlings eveneens uit Friesland. Daarmee hebben deze 4 bartenders hun plek op het NK Flairbartending tijdens de Horecava in de RAI op 9 en 10 januari weten te bemachtigen.

Bron & foto: Showshakers

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!